torstai 8. joulukuuta 2016

Muodikkaita lahjavinkkejä osa 3!

Joulu on jo ovella... 🎶

Joko Sinä olet löytänyt oman joulumielesi? 

Joulun alla usein stressaannutaan kaikesta... Lahjat ostamatta, kortit kirjoittamatta, koti laittamatta ja mitä sinne joulupöytään pitikään valmistella... Me haluamme helpottaa lahjojen osalta stressitasoasi, joten tässä muodikas ja kotoinen lahjavinkkimme nro 3! Eli ei hätää, kyllä tästäKIN joulusta selvitään ilman kaaosta, eiköstä vain!?! Eikun vain jalat ylös ja glögi käteen, nämäkin tuotteet on tilattavissa jouluksi kotiin verkkokaupastamme www.akuada.fi ☺️ 



Tämä Vilan ihastuttava raidallinen neulosasu on mitä mukavin kotoiluasu joulun pyhiksi! Ja eipä se päällä ole virhe poiketa pyhien jälkeen vaikkapa kauppareissullekkaan! Rento, mutta rendikäs - eli juuri täydellinen! Ja tietysti voit pukea osaset myös erikseen, joten asun käyttöskaala senkun laajenee. Neulepaita on mainio käyttää esim. farkkujen kera! Ja housuista saa uudennnäköisen setin yhdistettynä vaikkapa yksivärisen yläosan kera! Use your imagination! Materiaalina asussa toimii mukavan ohut 71% viskoosi ja 29% polyesteri. Väritys: tummansininen valkoisilla raidoilla. Yläosa Vigema l/s knit top - 39,99€ ja housut Vigema knit pant - 49,99€. 

   

Moni ahkera villasukan käyttäjä usein harmittelee, että sukkien pohjat kuluvat ennätysvauhtia puhki kovien lattiapintojen vuoksi. Mutta kuitenkin sisätiloissakin olisi kiva pitää lämmikettä jaloissa! Tässäpä siihen probleemaan ratkaisu - Camperin 100% villaiset huopatossut! Pohja on kestävää keinomateriaalia, eikä kulu puhki. Kengät on helppo sujauttaa jalkaan, ja niissä on kevyesti muotoiltu irtopohjallinen. Naisten koot löytyy värissä vaaleanharmaa ja miesten koot tummanharmaina! Tässäpä erinomainen lahjaidea - vai mitä!?! Wabi womans - 89€. 
  

Kruunataan lopuksi tämä ihanan kotoinen ja jouluinen setti punaisella Pieces huivilla! Toki huivia löytyy kolmessa muussakin värissä, mutta kyllähän jouluna punaista olla pittää! Tämä myyntitykkihuivi on mainio asuste sekä takkihuiviksi, että talven pakkasilla myös sisäkäytössä! Kial long scarf - 16,95€. 
   

Kirsikkana kakun päällä on vielä se, että paketoimme lahjaksi menevät tuotteet kauniisiin joulupaketteihin! Yksi stressin aihe jälleen vähemmän! Nettikaupasta lahjaksi tilatessasi, pyydämme lähettämään paketointipyynnön erikseen sähköpostitse: info@akuada.fi! 

Mukavaa ja stressitöntä joulun odotusta - kuullaan pian....

Toivottelee Aku & Adan tontut ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti